mandag 27. oktober 2008

RESULTATER: Høsten 1902

INTER1000 (Autumn 1902)

AUSTRIA-HUNGARY
A(Tri) Stands (DISLODGED); A(Vie) s A(Tri) (CUT, DISLODGED); F(Gre) - Alb

ENGLAND
F(NTH) - Den; A(Lon) - Bre; F(ENG) c A(Lon) - Bre

FRANCE
A(Bel) Stands; A(Mar) - Spa (FAILED); F(Spa) sc - Por

GERMANY
A(Sil) - War; A(Kie) - Ber (FAILED); F(Hol) Stands

ITALY
A(Tyr) - Vie; A(Alb) - Tri; A(Tus) - Pie; F(WMS) - Spa sc (FAILED); F(Nap) - TYS

RUSSIA
F(GoB) - BAL; F(Nwy) - NWG; A(Pru) - Ber (FAILED); A(Bud) s ITALIAN A(Alb) - Tri; A(Gal) s ITALIAN A(Tyr) - Vie; F(Sev) Stands (DISLODGED) ; F(Rum) Stands [BEORDRET FLYTTET TIL SER, MEN DETTE LAR SEG IKKE GJØRE, DA FLÅTER IKKE KAN BEVEGE SEG PÅ LAND]

TURKEY
A(Arm) - Sev; A(Bul) Stands; F(BLA) s A(Arm) - Sev


Da er vi i den situasjonen at vi har vi tilbaketrekninger og disbands. Og den tåpelige programvaren vi kjører klarer ikke å lage noe kart før førstnevnte er beordret.

Nåvel. Østerrike må trekke tilbake eller disbande sine styrker i Tri og Vie. Tri kan trekkes tilbake til Ser, Tyr eller Ven, mens Vie bare kan trekkes tilbake til Boh. Alternativt kan en eller begge disbandes. Russland har en styrke mer enn forsyningssenter, og må disbande denne.

Fristen for Østerrikes tilbaketrekninger/disbands er i morgen, tirsdag, 1100.

Resultater etter disse foreligger i morgen, tirsdag, 1200. Basert på resultatene må byggordre og Russlands disbandordre være inne før i morgen 1500.

1 kommentar:

Unknown sa...

Jeg vil bare komme med en liten presisering - dersom dette ikke stemmer, beklager jeg og vil ta korreks fra gamemaster.

Østerrike mistet to supplysentre og skal derfor disbande to styrker. Hvilke to av de tre styrkene som disbandes er opp til Østerrike. Dersom de velger å beholde enten styrken som var i Wien eller Trieste, må de også spesifisere hvor de trekker den tilbake til.

Så vidt jeg greier å skjønne, så ble Russlands flåte i Sevastapol automatisk disbandet, siden den ikke har noe sted å trekke seg tilbake til. Siden Russland mistet to supplysentre denne runden må de velge å disbande en enhet til. Hvilken det blir er valgfritt.

Er det en korrekt oppfattelse av hva som skal skje, o store Gamemaster? :)