søndag 19. oktober 2008

Pressetråd H01


For å lette informasjonsstrømmen, redusere antall poster og gi GM litt mer fleksibilitet kan alle pressemeldinger vedrørende Høsten 01 legges inn som svar på denne posten.

Hete netter på Balkan, kalde føtter i Nord-Europa

I det sørlige Europa har monarkene samlet seg i solen i sommer, melder hoffkorrespondenter fra Ze ünd Höer så vel som fra Ici et maintenant. Svartehavets kyster vaskes mildt av bølgene fra de tyrkiske kryssere, mens det joniske hav ser lystcruisere fra Italia by opp østerrikske dampere til dans. Ryktene vil ha det til at det kan bli rett så folksomt i Hellas til høsten. Sentral-Europa er nesten folketomt i sommerheten, men feriestedene i Østerrike-Ungarn trekker som vanlig turister. Tsaren har etter sigende kastet sine øyne på en Datsja ved Balaton-sjøen, mens greven av Gnocci insisterer på at italienerne i Tyrol bare er fotturister, ikke badeturister.

I Nord-Europa råder stillstanden. I et anfall av overmot (eller kanskje den tapte ølen ble gjenfunnet), forsøkte der Kaizer å gå på vannet fra Berlin til København. Den britiske dronningen lot for sin del til å ha vært rystet over den italienske smuglersaken, og flyttet bare litt rundt på tinnsoldatene sine. Ryktene om at dronningen er redd for vann er enda ubekreftede. Samtidig har ostespiserne virkelig strukket på bena, og posisjonert seg glimrende for høsten. Vi går den kalde årstiden i møte med stor spenning.

Ingen kommentarer: