onsdag 15. oktober 2008

Pressemelding Italia


Capri, Italia. 14.10.1901


Den omfattende uroen blandt de utdaterte europeiske makter, biter ikke på sommervarmen i italia. Her ved det krystallblå havet ligger "Il Duce" Næstvold og soler sine 110 nøttebrune kilo sammen med il capitano Lænn, fri for kaoset lenger nord. De største bekymringene den italienske regjeringen står ovefor, er at trærne bærer så mye frukt at grenene kan knekke, og at ungpikerne er så villige at de unge herrer ikke får nattero, og plages av slitasje på lemmet. Faktisk har det gået så vidt at det meldes om busslaster med redde ungmøer fra Frankrike, Tyskland og de russiske stepper, ja liketil vaskeekte negresser fra etiopia på vei til italias trygghet, rikdom og behagelige klima. Det ryktes at Pour la belle France Le President kun har sin høyre hånd, Brieminister og baguettebaker, til å ta seg av hans hardhets baguette. man kunne gjerne sagt: vi vet såvel hvordan han har det, men det gjør vi ikke!

Ellers har en båtlast med britiske megger blitt forsøkt smuglet inn i Italia, kamuflert som skinke.

Dronningen ryktes å være blandt rottene som forsøkte å forlate sin synkende øy. Utkledd som yppig blondine ble hun likevel avslørt av sine urbritiske maskulinetrekk og melkehvite hud.

Vår dybeste medfølelse sendes tvertom til de schnitzel-gafflende noble herrer og fruer i Nord, med ønske om at situasjonen forbedrer seg snarest. Måtte også våre venner i tyrkia ha fred med naboene (les: schnitzel ), vind i seilene og hårete kvinner i sengene i året som kommer. Italia tar det som vanlig Piano, og lar andre styre med sitt. Pronto pronto! Prego BASTA!

Ingen kommentarer: